Sociale zekerheid en Woningcorporaties

Binnen instanties die voorzien in sociale zekerheid en binnen woningcorporaties komen veel medewerkers dagelijks in direct contact met zeer veel verschillende mensen. Vaak verloopt dit zonder problemen en kunnen de medewerkers hun werk op een juiste en veilige manier uitvoeren. Het gebeurt echter ook regelmatig dat de medewerker in een heftige discussie terecht komt met een klant of bewoner. Dit kan conflicten opleveren die niet sporadisch ontaarden in agressie. Het is de taak en verantwoordelijkheid van de werkgever om zijn personeel scholing en training aan te bieden om op een gepaste en professionele manier met agressie en conflicten om te kunnen gaan. Hierdoor zorgt de werkgever voor een werkomgeving waar de persoonlijke veiligheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat.

Wij kunnen medewerkers van uw organisatie doelgerichte training geven om op een tactvolle manier met conflictsituaties en agressie om te gaan, met als doel te de-escaleren en waar nodig grenzen aan te geven. Indien gewenst kunnen uw medewerkers getraind worden in het gepast en professioneel omgaan met fysiek geweld. Daarnaast wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan de wettelijke kaders met betrekking tot agressie en geweld en bestaande agressieprotocollen, agressieregistratiesystemen en werkinstructies binnen uw organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor referenties, nadere informatie of om een vrijblijvende offerte voor een training voor uw organisatie aan te vragen.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

De geleerde oefeningen en vaardigheden waren niet te ingewikkeld, maar wel uitdagend en sloten goed aan bij mijn functie.

Deelnemer - Training agressiehantering Gemeente Putten

Zoeken