Referenties

Voor referenties kunt u gerust contact met ons opnemen. Graag verwijzen u door naar onze klanten zodat zij hun ervaringen met u kunnen delen. Enkele beknopte referenties uit zowel de zakelijke als de particuliere sector, kunt u hieronder lezen:

Referentie van een Training "Innerlijk Leiderschap en Zelfvertrouwen"
"Om onze consultants meer zelfvertrouwen te geven in moeilijke situaties bij klanten, zoals verkoopgesprekken of complexe presentaties, hebben we Shield gevraagd een programma te ontwikkelen specifiek gericht op het verbeteren van non-verbale communicatie, houding en het juiste niveau van assertiviteit aannemen (sterk in je schoenen staan zonder arrogant te worden).
Hierbij richtte de training zich met name op het vergroten van innerlijk leiderschap door je gedachten en bijbehorende gevoelens de baas te zijn. De fysieke Krav Maga oefeningen ondersteunde dit en gaf de cursisten een 'learning by doing' ervaring. Hierdoor kunnen ze nu met de juiste mindset een gesprek in, en hebben ze meer grip op de uitkomst van meetings."
Ir. Mark Geljon
- Managing Partner GriDD Consultancy.

Referentie van een Training "Conflicthantering en Agressiehantering"
"We hebben een stevige training gehad in het omgaan met conflicten. Zowel mentaal alsook fysiek werden we flink uitgedaagd, met als motto: wanneer je je fysiek zekerder voelt, ga je met meer rust en zelfvertrouwen het conflict aan. Kortom een actieve en leerzame trainingsdag!"
Dhr. G Harskamp
- Teamleider Crisisopvang Centrum

Referentie van een coachingstraject gericht op Persoonlijke Weerbaarheid
"Door het coachingstraject heb ik veel geleerd over de invloed van mijn houding en gezichtsuitdrukking in bepaalde situaties. Het heeft mij meer zekerheid gegeven dat ik voor mijzelf op mag komen. Daarbij heb ik ook simpele, maar effectieve handvatten gekregen hoe ik dat het beste kan doen. Het traject heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen."
- Maaike Poorta


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

Door het coachingstraject heb ik veel geleerd over de invloed van mijn houding en gezichtsuitdrukking in bepaalde situaties. Het heeft mij meer zekerheid gegeven dat ik voor mijzelf op mag komen. Het traject heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen.

Maaike Poorta

Zoeken