Disclaimer

Shield training & coaching besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Shield training & coaching kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade voortvloeiend uit onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.

Alle rechten voorbehouden. Eigendomsrecht van het logo zowel als naam behoren toe aan Shield training & coaching. Gebruik van informatie zich bevindende op deze website is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Shield training & coaching.

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan informatie zich bevindende op deze website.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

De combinatie tussen theorie en de praktijk was zeer prettig en ook door de vele interactie tijdens de training was het een dag met veel afwisseling en teambuilding.

Deelnemer - Training agressiehantering Gemeente Putten

Zoeken