Wij bieden Personal/Professional Coaching aan voor particulieren (volwassenen, jongeren, kinderen) en professionals waaronder zelfstandige ondernemers, managers, hulpverleners en docenten.

We beschikken over een eigen trainingscentrum waar de coaching plaats kan vinden. Naar wens kunnen we uiteraard ook coaching bieden op elke locatie die u wenst.

Coaching kan onder andere helpen bij:

- persoonlijke en/of professionele groei en effectiviteit;
- het maken van de juiste keuzes om gestelde doelen te bereiken;
- meer zelfvertrouwen en een hoger gevoel van eigenwaarde te krijgen;
- beter functioneren in werk en privĂ©leven en meer geluk hierin te ervaren;
- het nemen van meer verantwoordelijkheid voor ondernomen acties;
- met minder inspanning of frustraties doelen bereiken;
- het verbeteren van de samenwerking met anderen;
- verbeteren van de eigen (non-verbale) communicatievaardigheden;
- bewustwording van je eigen grenzen, deze leren aan te geven en te behouden;
- bewustwording van jezelf en je invloed in verhouding tot je omgeving;
- stress- en ziektepreventie;
- het kwijtraken van slechte gewoontes of karaktereigenschappen die een negatief effect op jou en/of je (werk)omgeving hebben zoals woede-uitbarstingen, het hebben van terugkerende onredelijke frustraties, continue stress of vermoeidheid.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

Door het coachingstraject heb ik veel geleerd over de invloed van mijn houding en gezichtsuitdrukking in bepaalde situaties. Het heeft mij meer zekerheid gegeven dat ik voor mijzelf op mag komen. Het traject heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen.

Maaike Poorta

Zoeken