Shield training & coaching

Shield training & coaching is een trainingsorganisatie die professionele en deskundige trainingen en seminars verzorgt op het gebied van Agressiehantering, Conflicthantering, Weerbaarheid en Veiligheidsbeleid.

Naast de trainingen en seminars bieden we ook coachingstrajecten aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het geven van trainingen aan tientallen bedrijven, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en meer dan duizend particulieren.
Deskundigheid, ervaring, kwaliteit, klantgerichtheid en maatwerk zijn kernbegrippen binnen onze organisatie.
Wij hebben via ons moederbedrijf Stand Strong Selfdefence een officiële kwaliteitserkenning van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) ontvangen.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

Door het coachingstraject heb ik veel geleerd over de invloed van mijn houding en gezichtsuitdrukking in bepaalde situaties. Het heeft mij meer zekerheid gegeven dat ik voor mijzelf op mag komen. Het traject heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen.

Maaike Poorta

Zoeken