Trainingscentrum

Wij beschikken over een eigen trainingscentrum in Nijkerk. Deze is speciaal verbouwd en ingericht voor trainingen in Conflicthantering, Agressiehantering, Weerbaarheid, Krav Maga en Zelfverdediging.

In ons moderne trainingscentrum zijn alle faciliteiten en voorzieningen aanwezig om vrijwel elke vorm van scenariotraining en realistische zelfverdediging op een veilige en toch uitdagende wijze te kunnen geven. Ons trainingscentrum biedt ook alle faciliteiten voor professionele bedrijfstrainingen die ondersteund kunnen worden met alle nodige presentatie- en audioapparatuur.

U kunt vrijwel voor de deur parkeren. We beschikken over circa 150 parkeerplaatsen direct voor het trainingscentrum. Vanaf de parkeerplaats kunt u de borden volgen naar de ingang.

Samen met onze zusterorganisatie Stand Strong Selfdefence verzorgen wij alle groepstrainingen van Krav Maga Nijkerk in dit trainingscentrum zodat de leerlingen altijd verzekerd zijn van een uiterst geschikte locatie en trainingsomgeving voor hun trainingen in Krav Maga.

Adresgegevens:
Oude Barneveldseweg 65
3862 PS Nijkerk
Tel: 06-19098916


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

We hebben een stevige training gehad in het omgaan met conflicten. Zowel mentaal alsook fysiek werden we flink uitgedaagd.

Dhr. G. Harskamp Teamleider Crisisopvang Centrum

Zoeken