Wat is Personal/Professional Coaching?

De Personal/Professional Coach ondersteunt u om uw doelstellingen te bereiken en om uzelf te ontwikkelen. Door de systematische en persoonlijke begeleiding krijgt u inzicht hoe u zelf richting kan geven aan werk of privĂ©leven en de verantwoordelijkheden kan nemen voor de acties die u onderneemt.

Bij Personal/Professional Coaching gaat het om u als klant. U heeft bepaalde ambities, doelstellingen of vragen. Coachen is een doelgerichte techniek om u te helpen uw doelen, aanmerkelijk sneller en gemakkelijker te realiseren dan dat u zelf op eigen houtje kunt.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

Er werd veel achtergrondinformatie en uitleg gegeven en het was een prettige trainer om naar te luisteren.

Deelnemer - Training agressiehantering Gemeente Putten

Zoeken