Visie

Onze zakelijke visie luidt als volgt:

Zoveel mogelijk personen, organisaties en bedrijven trainen, coachen en adviseren op het gebied van agressiehantering, conflicthantering, weerbaarheid en veiligheidsbeleid.
Dit doen we door middel van trainingen, seminars en coachingstrajecten te ontwikkelen van de hoogste kwaliteit om onze klanten continue hoogstaand maatwerk te bieden.

Onze trainers zullen zich altijd blijven professionaliseren. Altijd zullen we ‘open minded’ blijven, innovatief blijven, blijven ontwikkelen en blijven streven naar de hoogste kwaliteit, deskundigheid, klantgerichtheid en maatwerk.

"Door de trainingen en coachingstrajecten leer je te ontdekken wat je mogelijkheden zijn in lastige of bedreigende situaties, waardoor je meer leert over wie je bent, wat je kunt en hoeveel je waard bent.
Door dit proces ontstaat zelfkennis wat weer leidt tot meer zelfvertrouwen, een hogere sociale en mentale weerbaarheid en bewustere keuzes in doen en laten."

Adriaan van der Hout
Oprichter Shield training & coaching


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

De combinatie tussen theorie en de praktijk was zeer prettig en ook door de vele interactie tijdens de training was het een dag met veel afwisseling en teambuilding.

Deelnemer - Training agressiehantering Gemeente Putten

Zoeken