Adriaan van der Hout

Adriaan is Personal Coach, Professional Coach, Trainer Agressiehantering & Conflicthantering, Expert 3 Senior Krav Maga Instructeur, Weerbaarheidstrainer en adviseur veiligheidsbeleid.

Adriaan heeft zich via verschillende studies verdiept in onderwijskunde, didactiek, veiligheidskunde en psychologie. Daarnaast heeft Adriaan zich persoonlijk verdiept in advieskunde, pedagogiek, gedragskunde, sociologie, groepsdynamica, krachttraining, anatomie en voedingsleer.

Adriaan heeft naast het Krav Maga vanaf 12-jarige leeftijd 10 verschillende traditionele vechtsporten en Militaire-Selfdefence-Systemen beoefend die wereldwijd binnen politie- en veiligheidsdiensten gebruikt worden.

Adriaan heeft sinds 2007 ervaring in het geven van training en coaching aan tientallen bedrijven, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en enkele duizenden particulieren.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

We hebben een stevige training gehad in het omgaan met conflicten. Zowel mentaal alsook fysiek werden we flink uitgedaagd.

Dhr. G. Harskamp Teamleider Crisisopvang Centrum

Zoeken