Helaas krijgen steeds meer bedrijven en organisaties te maken met agressie, geweld, intimidatie en ander ongewenst gedrag op de werkvloer. Wij verzorgen trainingen op maat voor bedrijven en organisaties binnen verschillende branches.

Wij hebben trainingen verzorgd voor onder andere:
- Sport- en welzijnsorganisaties
- Commerciƫle organisaties
- Consultancy bedrijven
- Beveiligingsbedrijven 
- Zorginstellingen
- Jeugdzorginstellingen
- Gemeentes
- Calamiteitenteams
- Evenementenorganisaties
- Scholen

Wij kunnen medewerkers van uw bedrijf of organisatie doelgerichte training geven om op een tactvolle en professionele manier met conflictsituaties en agressie om te gaan, met als doel te de-escaleren. Indien gewenst kunnen uw medewerkers getraind worden in het gepast en professioneel omgaan met fysiek geweld. Ook wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan de wettelijke kaders met betrekking tot agressie en geweld en bestaande agressieprotocollen, agressieregistratiesystemen en werkinstructies binnen uw organisatie.

We beschikken over een eigen trainingscentrum waar we uw medewerkers de training aan kunnen bieden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de training op uw eigen locatie te organiseren. Deze zogenaamde in-company trainingen worden in overleg met u georganiseerd waarin uw wensen centraal staan. Deze trainingen worden speciaal op uw aanvraag en type van organisatie afgestemd.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

We hebben een stevige training gehad in het omgaan met conflicten. Zowel mentaal alsook fysiek werden we flink uitgedaagd.

Dhr. G. Harskamp Teamleider Crisisopvang Centrum

Zoeken