Bedrijven

Helaas krijgen ook steeds meer bedrijven te maken met agressie, geweld, intimidatie, manipulatie en ander ongewenst gedrag op de werkvloer. Het is de taak en verantwoordelijkheid van de werkgever om zijn personeel scholing en training aan te bieden om op een gepaste en professionele manier met agressie en conflicten om te kunnen gaan. Hierdoor zorgt de werkgever voor een werkomgeving waar de persoonlijke veiligheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat.

Wij kunnen medewerkers van uw bedrijf of organisatie doelgerichte training geven om op een tactvolle manier met conflictsituaties en agressie om te gaan, met als doel te de-escaleren. Indien gewenst kunnen uw medewerkers getraind worden in het gepast en professioneel omgaan met fysiek geweld. Ook wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan de wettelijke kaders met betrekking tot agressie en geweld en bestaande agressieprotocollen, agressieregistratiesystemen en werkinstructies binnen uw bedrijf of organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor referenties, nadere informatie of om een vrijblijvende offerte voor een training voor uw organisatie of bedrijf aan te vragen.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

De combinatie tussen theorie en de praktijk was zeer prettig en ook door de vele interactie tijdens de training was het een dag met veel afwisseling en teambuilding.

Deelnemer - Training agressiehantering Gemeente Putten

Zoeken