Onze werkwijze

Het coachingstraject begint met een eerste sessie waarbij een aantal zaken op schrift worden gesteld om daarop een Coaching Plan te kunnen bouwen. Tijdens dit gesprek wordt er gesproken over die gebieden in uw leven waar u de zaken wilt veranderen.
Vervolgens wordt er een plan opgesteld voor het coachingstraject en gaat het coachingstraject van start, waarbij de Coach zich richt op het in beweging zetten van uzelf bij het bereiken van uw doelen.

De Coach laat in het coachingstraject DENKEN, ERVAREN en DOEN samengaan, maar legt vooral de nadruk op het ERVAREN en DOEN. Er moet immers daadwerkelijk actie ondernomen worden om doelen te kunnen realiseren. De Coach zal u aanzetten tot beweging om zelf uw doelen vanuit een actieve houding te kunnen realiseren.

Het coachingstraject is uniek maatwerk voor iedere Coachee. Maatwerk houdt bij Shield training en coaching in dat we de individuele ontwikkeling als uitgangspunt houden en iedere Coachee met zijn/haar eventuele beperkingen en bijzonderheden als uniek en waardevol persoon beschouwen en behandelen.


Omgaan met agressie en conflicten

Nijkerk

Wilt u leren om tactvol en professioneel om te gaan met agressie en conflictsituaties? Wilt u meer leren over en zich professionaliseren op het gebied van agressiehantering? Schrijft u zich dan nu in voor deze unieke open training!

Met regelmaat organiseren we een open training die volledig toegespitst is op het tactvol en professioneel omgaan met agressie en conflicten die in agressie kunnen ontaarden. Zowel particulieren als professionals zijn van harte welkom om zich in te schrijven voor deze training.... lees meer

Door het coachingstraject heb ik veel geleerd over de invloed van mijn houding en gezichtsuitdrukking in bepaalde situaties. Het heeft mij meer zekerheid gegeven dat ik voor mijzelf op mag komen. Het traject heeft mij zelfbewust, zekerder en sterker gemaakt waardoor ik in vervelende situaties makkelijker voor mijzelf kan opkomen.

Maaike Poorta

Zoeken